perjantai 21. marraskuuta 2014

First Time

Toissapäivänä meillä oli vuorossa ensimmäinen neuvolakäynti. Samana päivänä terveyskeskuksessa annettiin influenssarokotteita, joten tuttuja oli paljon liikkeellä. Onneksi pääsimme tekemään käynnin törmäämättä kehenkään sukulaiseen.

Kokeneemmat neuvolakävijät kyllä huomasivat että amatöörit ovat liikkeellä. Kengät olisi pitänyt riisua käytävän alkuun, mutta me saapastelimme bootsit jalassa perille asti. Hetken tarkkailun jälkeen kyllä huomasimme virheemme, ja kävimme riisumassa kenkämme pois. Hieman oudon tuntuista oli hipsutella julkisissa tiloissa sukkasiltaan.

Neuvolan hoitaja oli oikein mukava, ja otti myös minut huomioon käynnillä. Toki keskittyminen pääosin oli Ennissä niin kuin kuuluukin. Ihan kiva suhtautumistapa kuitenkin, eikä minkäänlaisia pelotteluja tai saarnaavia luentoja ollut tarjolla. Influenssarokotuspiikin hoitaja olisi halunnut minuun tökätä, mutta sanoin että ehkä ensi kerralla... Lisää päivämääriä varattiin hurjasti: verikokeita, niskaturvotusultra, lääkärikäynti ja seuraava hoitajakäynti. Ultrassa joudumme (pääsemme?) käymään yksityisellä puolella Tampereella, sillä meidän kotikaupungissamme näitä ei tehdä. Ajan saimme jo vajaan kolmen viikon päähän. Puhuimme myös että ehkä tuon ultran jälkeen voisimme käväistä kertomassa vauvasta tuleville isovanhemmille.

Olimme jotenkin laskeneet raskauden päivän verran pieleen, joten tänään perjantaina mennään kolmannen kuun alussa, yhdeksännellä viikolla; tarkemmin ilmaistuna 8+4. Eli siis kahdeksan viikkoa + neljä päivää niin kuin hoitajakin meille rautalangasta väänsi. Kyllähän nämä toki oli googletettu jo aikaa sitten. Laskettu aika on siis 29.6.2015, joten keskikesän lapsi on tulossa. 

Tällaista matskua saatiin neuvolasta mukaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita! :)