maanantai 8. joulukuuta 2014

Se näkyy sittenkin

Tänään siirryttiin 12. viikolle raskaudessa, ja perinteiseen tapaan nappasimme aamulla kuvan Ennin masusta. Aiempina viikkoina mitään selkeitä muutoksia ei ole näkynyt, mutta nyt pienoinen kumpu oli muodostunut. Enni väitti sen olevan turvotusta, mutta sanokoon mitä sanoo, minä väitän että se on sen luokan turvotusta että se ei ennen kesäkuuta siitä laske.

Väittävät että tämän viikon pitäisi olla viimeinen suuremman keskenmenoriskin viikko raskaudessa. Ehkäpä sitä kohta voi olla hieman avoimempi tilanteesta - varsinkin jos peittely ei kuitenkaan onnistu. Ainahan tietty voisi kehitellä tarinoita vaikka ylettömästä karkkimässäilystä mahan syyksi, mutta ehkei sekään kovin pitkään menisi läpi.

Toissailtana opin myös läksyni: pidä aina raskaana olevalle naiselle riittävästi ruokaa saatavilla jääkaapissa. Auttaa välttämään tietynlaisia, noh... kriisejä. Eikä kenenkään tarvitse lähteä puoliltaöin hakemaan makkaraperunoita grilliltä.

Itse käväisin tänään ensimmäistä kertaa moneen vuoteen uimahallissa uimassa. En olisi muuten saanut tätä nytkään itsestäni irti, mutta löysin laatikon pohjalta liikuntaseteleitä, jotka menevät vuoden vaihteessa vanhaksi. Pihi mies on pihi mies. Olihan se hieman nolo kokemus kun vanhat eläkeläispatut vetivät moninverroin pitempiä matkoja, ja ohitelivat nuorta vätystä tasaisin väliajoin. Harjoituksella tästäkin kait selviää, ehkä täytyy ottaa tällä viikolla joku toinen päivä uusiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita! :)