lauantai 6. joulukuuta 2014

Erilaiset pikkujoulut

Eiliset pikkujoulut eivät menneet aivan suunnitelmien mukaisesti. Koskapa ne tosin menisivätkään, mutta tällä kertaa kyse ei ollut humalaisesta örvellyksestä, vaan yltiötarkasta työterveyslääkäristä.

Mulla on parin viikon ajan ollut oikeastaan jatkuvaa lievää päänsärkyä. Eilen aamulla sain siitä tarpeekseni, ja soitin ajan työterveyteen. Pääsin lääkärille yhden aikaan päivällä, ja ajattelin saavani reseptin halvempaan Buranaan ja jotain jumppaohjeita. Lääkäri oli kuitenkin toista mieltä, ja päätti lähettää mut välittömästi Taysiin neurologin päivystykseen.

Taysissa menikin sitten koko ilta mukavasti, hotellivaraus piti peruuttaa ja pikkujoulutkin jäivät väliin. Verikokeiden ja pään varjoainekuvausten jälkeen pääsin lähtemään kotiin yhdentoista maissa illalla. Siinä meni koko päivä syömättä (vähemmästäkin tulee päänsärkyä), ja Enninkin juhlat jäivät juhlimatta. Halvemmaksihan tämä tietty tuli, eikä ole ainakaan after-pikkujoulupäänsärkyä nyt ;) Ennillä sitä nyt ei toki olisi ollut muutenkaan. Nuppikin todettiin lopulta suhteellisen normaaliksi, neurologi epäili säryn sijainnin perusteella että saatan purra tiedostamatta hampaita yhteen, mikä voisi aiheuttaa vastaavaa kipua. Käynti hammaslääkärille siis seuraavana vuorossa.

Sairaalan hirvittävän rumat paidat ovat muuten aika comfyja, melkein teki mieli napata yksi mukaan kotiin lököttelypaidaksi. 

Eilisen makuupaikka. Miten mua pitemmät ihmiset mahtuvat noihin sänkyihin?

Itsenäisyyspäivää vietämme tänään Ennin serkunpojan 6-vuotissynttäreillä. Ostimme porukalla muksulle lahjaksi Lego City -sarjan paloasemapaketin. Toivottavasti kelpaa. Mulle on tullut jonkinlainen katkeruus siitä, ettei mulla ollut mukulana koskaan Legoja. Jos meille syntyy poika niin se ainakin saa riittämiin Legoja lahjaksi. Ja jos ei sille kelpaa, niin isi voi leikkiä turhaksi jääneillä :)

Meillä on Ennin kanssa molemmilla jotenkin vahva tunne että lapsi on poika, vaikka ihan puhdasta arvailuahan se on ollut. Vielä saa hetken aikaa odotellakin ennen kuin sukupuolen pystyy ultrasta arvioimaan. Nykyäänhän kai lähes kaikki haluavat arvion kuulla... Miten muilla on käynyt, ovatko omat ennustukset vauvan sukupuolesta pitäneet paikkansa?

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita! :)